Влада Републике Србије - Невладина организација Републике Србије

screenshot_from vlada srbije

Нова Влада Републике Србије је (према речима мандатара, познатог слуге разних господара - од српских квазинационалиста до англосаксонских глобалиста) мешавина “проверених кадрова” и “нове енергије”, као да се ради о конспираторским и вампирским делатностима, а не извршној власти једне државе. Све то говори да ће и ова Влада наставити где је стала претходна.



Ионако се ради о “дану мрмота” лажне политичке елите, полуписмених, испраних мозгова, десничара, левичара и осталих нестабилних НВО  карактера, који више ни не крију да заступају сорошевски концепт јавне управе у којој се налазе незванични представници незваничних центара моћи.  Запад је, ипак, успео да их увери да је одлична ствар продавати своју земљу под паролом заштите и бриге. Заслепљеност холивудским лудилом у Србији не јењава. Очекује се да нови Премијер направи неки ТВ канал где ће говорити 24 сата, али лепо је рекао један лажни научник да су једино глупост и космос бескрајни, али, ипак, за космос није више сигуран.

Избори су били 24. априла. Поново се догодила реприза формирања неколико претходних влада. У Србији је постало неважно која је странка на власти, јер се политика државе не води ни са једне званичне адресе, као и у Сједињеним државама – Влади Србије је пошло за руком да постане клон атлантистичких глупандера. То до сада није пошло за руком никоме, чак ни петооктобарским Canvas и сорошевским идеолозима. Али, пошло је за руком провереном издајнику свим српских интереса, Александру Вучићу. Док ово пишемо, очекује се наставак седнице прекинуте јуче због невремена – као да су заседали на пољани. Copy-paste култура је постала основна делатност српских ленштина, желе да пљачкају државу и пореске обвезнике у Србији – јер они тако виде грађане Србије, као извор зараде.

Тако могу државу да воде и пацијенти са Ф одељења болнице Лаза Лазаревић, који мисле да су Наполеони. Али, тамо је процедура барем јасна – сваки Наполеон добије лек и смири се. Ако је овде Министар здравља Доктор Смрт, тешко да Премијер може да буде здрав.

Грађани Србије ће поново бити изложени бескрајном малтретирању Александра Вучића, човека који би требало да штити њихове интересе, али он штити, пре свих Млађана Динкића, интересе разних прозападних лобија, мултинационалних компанија, тајкуна (Драган Ђилас, Вук Хамовић, Војин Лазаревић, Милан Беко, Мирослав Мишковић, Зоран Веселиновић, Мића Јовановић, Богићевић,...), криминалаца, содомитске заједнице, арапских и израелских перача новца, итд.

Након најновијих догађаја широм света, у тренуцима када постаје очигледно да је ЕУ вазал Сједињених држава, да су Сједињене државе вазал Британије, или барем најмрачнијих британских структура, у Србији се на место Председника Владе бира човек коме је у прошлом мандату саветник био Тони Блер. То име у Србији има посебно лош призвук, па тако и сви они који са тим монструозним обликом имају ишта. Или су имали. Тако прошли и будући премијер има, такође, лош призвук. Као Макри у Аргентини, као Меркел у Немачкој, као Оланд у Француској. Нови мандатар је поново ишао на нека испирања мозга у Маршалат, Европску комисију или још неко место на коме се гаји сорошевски life style, америчка некултура и британска поквареност.

Мандатар је предложио састав нове владе. Иако се дуго спекулисало да у Влади неће бити Зорана Михајловић, пријатељица америчке амбасаде и члан испоставе Трилатералне комисије у Србији – групе познате по разним рушилачким делатностима, Зорана Михајловић је, ипак, ту.

Поред Зоране Михајловић, послушника нових станара Титовог Маршалата, у Влади је и Ана Брнабић, активиста Сорошевих НВО, који се баве промоцијом растурања породице и егоцентричног манијачења. Иначе, Ана Брнабић је 15. јула 2016. године још увек била регистрована као директор америчке компаније из оф-шор пореског раја, Делавера. Ради се о компанији Continental Wind Partners LLC, за коју се зна да има везе са сестром и зетом бившег министра за државну управу и локалну самоуправу, Кори Удовички. Очигледно је да је овај ресор приватизован од стране перача новца из Делавера, породице Удовички и атлантистичких структура у Србији, које управљају извршном влашћу.

На место Министра одбране је поново изабран Зоран Ђорђевић, човек који никакве везе нема са војском – то је одлична прилика да се војска докрајчи и уништи шта до сада није. Листу обавеза које има ће вероватно добијати из Маршалата, можда понекад и из Немањине, када одобрење дају Лондон, Брисел и Вашингтон.

На челу ових марионета, које са радошћу служе својим деструктивним и прилично болесним господарима опет је Александар Вучић. Гласине о његовим симпатијама за ЛГБТ заједницу сада више нису само декларативне. Јозеф Леви, содомит и бивши амбасадор Израела у Србији је ионако недавно изјавио да је Александар Вучић супер и да му је живот у Србији био бољи јер му је Александар Вучић пријатељ. Содомитски лоби већ дуже време у Србији добија значајне функције, како у владином тако у невладином сектору – неће изненадити њихово напредовање у било којој државној структури. Већ су окупирали медије, социјалне службе, свет плитке забаве, површне политике. Постали су расадник америчко-британске идиократије.

Александар Вучић, бивши и будући премијер Србије је дао легитимитет свему ономе што чак ни неспособни Борис Тадић није. Свака Влада Србије у последњих двадесет година је све гора и гора. Свака Влада Србије је све неспособнија. Неспособност се покрива триковима, легалним и нелегалним, како би се дочепали  фотеља да никада из њих не изађу.

Рокаде, замене, промене, договори, кафанске заврзламе, полуприватни или приватни договори о јавним пословима – већ дуго се сви они договарају, али без договора са грађанима Србије. Власт, одрођена од народа, кад-тад, осуђена је на пропаст. После пропасти такве власти, држава и народ процветају. У Србији ће ускоро јесен. Оваква власт није добар знак пред јесен и зиму. Али, доћи ће и пролеће и, можда, нови избори, јер ће током предстојеће тешке јесени и зиме грађани Србије ваљда схватити и тражити нове изборе. Јер, за ову Владу је гласало пола од пола изашлих на изборе. Половина грађана Србије није гласала. Дакле, овај циркус и холивудско замајавање не подржава барем 70% грађана Србије.

Аутор: Бобана М. Анђелковић
Извор: Катехон

 
Влада Републике Србије - Невладина организација Републике Србије

Влада Републике Србије, НВО сектор у Влади, Невладина организација Републике Србије, окупација, политика, содомити у Влади, србија, Трилатерална комисија у Влади
http://www.magacinportal.org/2016/08/12/vlada-republike-srbije-nevladina-organizacija-republike-srbije/
Влада Републике Србије - Невладина организација Републике Србије Влада Републике Србије - Невладина организација Републике Србије Reviewed by Гладиус on август 12, 2016 Rating: 5

Нема коментара:

Омогућава Blogger.